Hvordan får jeg min eksem væk? Hjælp til eksem. Perioral dermatitis, Atopisk dermatitis, Rosacea.

Naturlig behandling af dit eksem

Er du frustreret over at have eksem der kløer og ser træls ud? Synes du, at det er svært at komme af med?

Har du:

  • Perioral dermatitis som er et rødt kløende udslet, med små betændte knopper, der ofte ses rundt om munden og ved næsen?
  • Atopisk dermatitis som er en tør og kløende eksem der kan sidde både i albuebøjningen, knæhaser og på hele ryggen?
  • Rosacea som ses som røde områder over kinder og næse, og som på langt sigt kan give en stor rød hævet næse?

En læge kan hurtigt give recept på evt. Tetracyklin eller Hydrocortison salve der fjerner det meste eksem, problemet er bare bivirkningerne heraf, som tynde slimhinder, øget tendens til svamp og tynd og sart hud.

Måske bliver medicinsk behandling en nødvendighed i dit tilfælde; Men du skylder dig selv, at prøve at finde frem til årsagen til at du får eksem. Tilstande i huden er altid et billede på hvordan dine organer trives i dit indre. Derfor skal dit eksem ikke bare fejes væk som en symptombehandling. Du skal i stedet have dine udskillelses organer til at fungerer optimalt. Det kan afhjælpes med kost, urter, homøopati og øreakupunktur. En medicinsk behandling fjerner eksemen her og nu, men vender ofte tilbage hvis du ikke finder årsagen.

Du kan selv gøre en masse for at optimerer din hud.

Styrk dine udskillelses organer ved at:

  • Få frisk luft. Du tænker sikkert ikke over det, men du udskiller mange affaldsstoffer når du trækker vejret. Hvis du opholder dig i frisk luft, og sørger for at trække vejret dybt, vil du udlede mange affaldsstoffer via lungerne i stedet for over din hud.
  • Drik rigeligt vand. Når du drikker rigeligt rent vand hjælper du din krop med at rense toksiner ud af dit bindevæv og dine celler, ligesom det hjælper med at rense nyrerne, samt får affaldsstoffer ud via dit tarmsystem.
  • Spis intet efter 18. Herved hjælper du din lever, så den ikke er på overarbejde. Hvis du giver din lever ro til at regenerere sig selv om natten, vil den have overskud til at rense flere affaldsstoffer ud af dit system- i stedet for over huden.
  • Sørg for at spise fibre og grøntsager så du dagligt kommer på toilet.

Prøv også:

  • At udelukke fødevarer som mælkeprodukter, citrusfrugter og tomater i en periode.
  • Det er min erfaring at Facial Oil og Antistress dagcreme fra Rudolph kan tåles, også selv om der er olie i produkterne.

Herudover kan diverse urter, homøopati og øreakupunktur sætte turbo på udskillelsen af affaldsstoffer. Måske har du for lidt mavesyre hvorved maden ikke bliver spaltet ordentligt? Dette kan skabe hudproblemer. Det er muligt at lave en mavesyretest der bekræfter eller afkræfter dette, ligesom det, via irisanalysen, kan ses i hvilket organsystem, jeg hos dig, kan optimerer udledningen af affaldsstoffer. Behandlingen vil altid være individuel. Ring og aftal en tid allerede i dag.