DORN kropsterapi

Dorn terapi er en mild form for kiropraktisk behandling, hvor jeg mobiliserer benlængde, bækken og alle ryggens hvirvler.

Rygsøjler er årsag og virkning- i sig selv.

Fra rygmarven forsynes og styres alle organer og nerver. Derfor er det vigtigt, at rygsøjlen sidder korrekt. En skævhed eller deformitet kan forårsage et organisk problem som eksempelvis:

  • Bihuleproblemer, migræne, forstyrrelser i hjerterytmen, galdelidelser, leversygdomme, forstoppelse, allergi, miltproblemer, immundefekt, bronkitis, helvedesild, fordøjelsesproblematikker, iskias, kramper/smerter i benene mf.

Da vores krop ikke kun er ren materie (en fysisk krop), men også er bestående af et energisystem med et æterlegeme, astral, mental og kausallegeme, så kan der også forekomme psykiske problemstillinger, hvis rygsøjlen er i fejlstilling. Derfor oplever jeg ofte, når jeg mobiliserer hvirvlerne på plads, at der sker en forløsning med tårer eller lettelse.

  • Skyldfølelse, bekymringer, usikkerhed, undertrykkelse, føle sig presset, hårdhjertet, glædesløs, indre vrede, er hård ved sig selv, afhængighed af mad og drikke, aggressivitet mf.

DORN er ikke en massage, men en mobilisering af knogler/hvirvler, imens du selv hjælper aktivt til.

 

Det fulde resultat kan ses efter 3 behandlinger. Der skal gå 14 dage imellem hver behandling. Hvis der ikke er resultat efter disse tre behandlinger, er det ikke den terapi for dig.

Efter endt behandling må du ikke løfte tunge ting i 48 timer efter. Tag hensyn til dette ved tidsbestilling.

Bemærk: det er en tung behandling at udføre for mig, da jeg skal svinge og løfte dine ben, for at behandle benlængden. Jeg forbeholder mig retten til, i perioder, IKKE at tilbyde DORN som behandling i klinikken. Er du meget kraftig, er jeg ej heller i stand til at løfte/behandle dig.