Japansk Lifting – ansigtsløft og behandling af huden uden nåle og kemi

Har du et træt udseende og en slap hud? Har du rynker i ansigtet som du er ked af, fordi de giver dig et udtryk, som du slet ikke ønsker? Dine rynker og din hud er faktisk en stum sladderhank, idet rynkerne bliver særligt dybe, der hvor kroppens organer har brug for ekstra kærlig støtte. F.eks. giver tarm problemer de nedadgående fuger fra mund til kæbe. De små rynker, på især overlæben, fortæller at kvindernes østrogen niveau er dalende, og kommer derfor ofte efter overgangsalderen. To bekymrende rynker imellem øjenbrynene henviser til leveren. Sådan har hver en rynke en fortælling.

Det interessante er, at du kan få behandlet musklerne i ansigtet, og derved stimulerer organerne til helbredelse. Du kan også få hjælp til at behandle dit helbred med urter og homøopati, og du vil se at dit ansigt forandre sig.

Jeg arbejder indefra og ud, samt udefra og ind. Jeg arbejder hele vejen rundt.

Personlig synes jeg at rynker er smukke og giver liv til et ansigt. Man kan ganske enkelt se, at et menneske har levet,- på godt og ondt. Hvert menneske har en unik fortælling. Derfor synes jeg heller ikke man skal slette det unikke udtryk med botox, filler mm. Dog synes jeg at et naturligt ydre, med smidig hud og små fine linjer er at foretrække. Det kan du opnå ved Japansk Lifting.

Den Japanske Lifting forbedrer den naturlige tilstand i huden og minimerer aldringsprocessen.

  • Den Japanske Lifting forbedrer hudens hydrering, elasticitet og fasthed i både ansigt og på hals.
  • Det forhindrer og reducerer rynker og manglende muskeltonus. Det er en “naturlig ansigtsløftning”, uden kirurgi, uden smerter og ar.
  • Den er velegnet til alle hudtyper: normal, tør og fedtet.
  • Velegnet til både mænd og kvinder.
  • Behandlingen har ingen bivirkninger.

Japansk Lifting er en unik behandling, skabt af Lone Sorensen, som i dag er bosat i Barcelona, men stadig kommer hjem til Danmark ind i mellem, og underviser i hendes helt unikke ansigtsløft metode.

Metoden er en kombination af en gammel traditionel japansk behandlings metode, og teknikker fra Ansigts refleks terapien, også udviklet af Lone Sorensen, som er en naturlig behandling af ansigtet, som samtidig går ind og normaliserer kroppens funktioner- præcist ligesom vi kender det fra zoneterapien.

Allerede fra den første behandling er følelsen en ekstraordinær afslapning, der gennemstrømmer hele kroppen og i ansigtet opnås der en “naturlig ansigts løftning”- også synlig fra første behandling.

Ifølge Japansk tradition, er skønhed et spejl af indre “balance” mellem sind og krop.
Den Japanske Lifting er designet, til at bevare og genopbygge denne balance, for at forbedre sundheden, for at øge levetiden og forebygge sygdomme,- og samtidig se fantastisk ud.

I Japan blev metoden brugt til at opretholde den frie bevægelighed i kroppen og vedligeholde både en fysisk og mental balance- og et smuk og afslappet ansigt, gennem energiske terapeutiske teknikker udført i ansigtet.