hjælp til at blive rask og smertefri. Autoimmune sygdomme, eksem, healing.

Læs de glade budskaber fra mine klienter

Autoimmun sygdom i ro via kostomlægning, samtaler, healing og urtemedicin

”Jeg har en autoimmun sygdom Sarkoidose.

Jeg har haft den siden jeg var 17 år. Sygdommen har været i ro i mange år, men kom til udbrud igen da jeg var 55. Udover traditionel medicinsk behandling, har jeg gennem kostomlægning, samtaler, healing og urtemedicin fået sygdommen i ro.

Når jeg kommer i Yvonnes klinik bliver jeg mødt af et rum fyldt med varme og positive energier.

Første gang Yvonne gav mig healing, og hun lagde sine hænder på mine lunger, var det ligesom det trykkede og jeg oplevede en brændende fornemmelse. Det kan være svært at sige præcist hvad der sker, men gennem healing oplever jeg noget af det smukkeste, og en total indre ro. På en måde bliver kroppen ligesom nul stillet. Efter endt behandling har jeg energi og ressourcer til at ”gå ud i verden igen” til de opgaver der er der. Tak fordi du hjælper med at åbne til noget så fantastisk”

Kirsten Amdi- Viborg

 

Efter behandling for piskesmæld- Ny smertefri hverdag

“Efter en trafikulykke i 2009, har jeg i flere år døjet med piskesmæld, nakkesmerter og kronisk hovedpine. Jeg kom til Yvonne efter at have prøvet et utal af forskellige behandlingsformer og daglig indtagelse af smertestillende. Ingenting virkede. Men allerede efter de første behandlinger hos Yvonne, kunne jeg mærke en fremgang og jeg stoppede mine månedlige kiropraktor besøg. I dag har jeg fået en hel ny, smertefri hverdag, hvor hovedpine hører til sjældenhederne og piskesmældet ikke er noget jeg tænker på.

Udover hendes faglige evner og kyndige hænder, er Yvonne den varmeste og rareste person og som klient føler man sig helt naturlig afslappet i krop og sind.

Stort tak til Yvonne, du har reddet mig fra daglige smerter og kraftige hovedpineanfald. Du har gjort en stor forskel for mig og jeg kan kun medgive dig mine allervarmeste anbefalinger.”  

Maria Overgaard  – Århus

 

Eksem væk med homøopatiske midler

”Yvonne har med sin viden inden for healing og alternativ medicin, været en stor hjælp. Jeg er blevet mødt med stor empati og forståelse og Yvonne har været vældig god til at spørge ind og videregive sin viden. Yvonnes store viden indenfor homøopatisk medicin var en god hjælp i forbindelse med noget eksem, der igennem længere tid havde været generende.

I et andet sygdomsforløb, gav Yvonne fjernhealing. Dette var med til at give mig styrke i den konkrete situation, og hjalp mig gennem forløbet, dag for dag.

Jeg har kun meget gode erfaringer, og kan derfor anbefale Yvonne som en seriøs alternativ behandler.”

Marianne Hestbæk- Bjerringbro

 

Smerter i hoften forsvandt

”Efter antibiotika behandling, fik jeg problemer med maven i et halvt år. Det fik jeg hjælp til hos Yvonne. Ligeledes har jeg også haft et mangeårig problem med min hofte, der forsvandt efter massage med triggerpunktmassage og øreakupunktur. En behagelig og grundig behandling. Yvonne er en meget kompetent og grundig behandler.”

Anne Lauritsen- Silkeborg

 

Behandling af lymfekræft med healing

”I 2004 løb jeg ind i en lymfekræft, som ligger og lurer under overfladen. Jeg har modtaget healing gennem Yvonne jævnligt, over et par måneder og hver gang gået derfra med en rigtig god følelse af ro og balance. Yvonne er inspirerende og kompetent.”

Leif Voetmand- Silkeborg