Samarbejdspartnere og nyttige links

“NHT Naturlig Hormonterapi®” v/Cecilie Zeuthen Søgaard
Jeg kan på det varmeste anbefale Cecilie, der tilbyder Naturlig Hormonterapi®. Cecilie er yderst kompetent, og jeg sender dig gerne videre til hende, som et supplement til min behandling, hvis jeg vurderer, at en hormontest/naturlig hormonbehandling, vil styrke din helbredelsesproces. 
http://www.kostoglivsstil.nu/private/nht-naturlig-hormonterapi/

“Klinik Damgaard” v/Nickolai Damgaard.
Nickolai er min kollega, og gamle studie kammerat, fra Heilpraktiker skolen. Jeg anbefaler Nickolai, når der skal laves udvidet afføringstest og analyser af denne.
http://www.klinikdamgaard.dk/oeget-velvaere/

Colonklinikken i Esbjerg” v/Maiken Andersen
Ved nogle sygdomme, kan det være hensigtsmæssig, at få foretaget colonterapi/tarmskylning. Jeg anbefaler gerne Maiken Andersen, som både har klinik i Esbjerg og Århus.
http://colonklinikken.dk/varde/

EDTA-klinikken” v/ speciallæge Anna Iben Nørgaard Hollensberg
Ved svær hjertekar sygdom/åreforkalkning, kan man som supplement give intravenøst EDTA behandling. Jeg anbefaler gerne Anna Iben Hollensberg.
http://edta-klinikken.dk/

“Århus tandlægehus” v/Jette Schlütter
Skal du have fjernet gamle amalgamfyldninger på en skånsom måde? For tandbehandling med holistisk tilgang, anbefaler jeg Århus tandlægehus eller anden amalgamfri/holistisk tandlæge. Bent Christiansen, tidligere egen klinik i Tobaksgården Horsens, er nu at finde i denne tandlæge praksis.
http://aarhustandlaegehus.dk/

“Karsten Munk akademiet” v/Karsten Munk
Hvis du går med tanken om at studerer anatomi, sygdomslære og sundhedspsykologi på RAB niveau? I så fald vil jeg gerne anbefale dig Karsten Munk, som er en fantastisk formidler. Karsten tilbyder også enkeltkurser og holder foredrag på Audonicon i Skanderborg.
http://karstenmunk.dk/anatomi-fysiologi