Samarbejdspartnere og nyttige links

“NHT Naturlig Hormonterapi®” v/Cecilie Zeuthen Søgaard
Jeg kan på det varmeste anbefale Cecilie, der tilbyder Naturlig Hormonterapi®. Cecilie er yderst kompetent, og jeg sender dig gerne videre til hende, som et supplement til min behandling, hvis jeg vurderer, at en hormontest/naturlig hormonbehandling, vil styrke din helbredelsesproces. 
http://www.kostoglivsstil.nu/private/nht-naturlig-hormonterapi/

OMFATTENDE FØDEVARETEST “Hanko Medico” ved Andrea Hanko Petersen 
Hos Hanko Medico kan du bestille diverse fødevaretests og afføringstests. Har du en autoimmune sygdom, mavetarm problematikker, overvægt, smerter eller anden kronisk sygdom,- og ikke kan finde årsagen hertil i din kost, så anbefaler jeg altid ImuPro 270 Complete.  ImuPro 270 Complete er en analyse lavet på dit blod, og viser igG og histamin reaktion på hele 270 fødevare, tilstedeværelse af Candida, samt reaktioner på en stribe tilsætningsstoffer. Jeg har mange klienter, som har stor glæde af at få lavet denne omfattende test. Hvis du er interesseret i at finde årsagen til dine symptomer, og ønsker dig testen, gør du som følger:

Følg linket nedenfor. Bestil ImuPro 270 Complete- prisen er 3975,- Du modtager efterfølgende en lille kasse med papir der skal udfyldes, og glas til blodprøven. Du ringer til din læge, og forhører dig om de vil hjælpe dig med at foretage testen. Ikke alle lægehuse er samarbejdsvillige. Derfor har jeg i Silkeborg en sygeplejersken ved navn Janne , som du kan kontakte på mobil  22831889‬,- samt Mads Wedel i Sønderjylland- Rødekro på 42466112 eller 30246040.  Begge tilbyder at foretage blodprøven for 150,- kr. Dette beløb kan du efterfølgende få refunderet hos Andrea Hanko. Bemærk blodprøven skal tages tidligt en MANDAG eller TIRSDAG morgen og sendes STRAKS via Post Danmark til adressen i Tyskland (som du finder i kassen). Efter nogle uger modtager du et omfattende materiale skrevet på dansk. Selv om materialet er meget fyldestgørende, så er det min erfaring, at testen afføder en masse spørgsmål, samt behov for igangsættende behandling af eksempelvis Candida eller manglende enzymer mf., derfor anbefaler jeg altid, at du finder en dygtig behandler til at hjælpe dig. Jeg tager 550,- kr. for 60 min. analyse . Hvis du vælger at benytte mig som behandler, så kontakt mig INDEN du bestiller din test. Jeg kan give dig en kuponkode som giver dig 10% rabat når du bestiller testen. 
https://hankomedico.dk/symptomer/

Colonklinikken i Esbjerg” v/Maiken Andersen
Ved nogle sygdomme, kan det være hensigtsmæssig, at få foretaget colonterapi/tarmskylning. Jeg anbefaler gerne Maiken Andersen, som både har klinik i Esbjerg og Århus.
http://colonklinikken.dk/varde/

EDTA-klinikken” v/ speciallæge Anna Iben Nørgaard Hollensberg
Ved svær hjertekar sygdom/åreforkalkning, kan man som supplement give intravenøst EDTA behandling. Jeg anbefaler gerne Anna Iben Hollensberg.
http://edta-klinikken.dk/

“Århus tandlægehus” v/Jette Schlütter
Skal du have fjernet gamle amalgamfyldninger på en skånsom måde? For tandbehandling med holistisk tilgang, anbefaler jeg Århus tandlægehus eller anden amalgamfri/holistisk tandlæge. Bent Christiansen, tidligere egen klinik i Tobaksgården Horsens, er nu at finde i denne tandlæge praksis.
http://aarhustandlaegehus.dk/

“Karsten Munk akademiet” v/Karsten Munk
Hvis du går med tanken om at studerer anatomi, sygdomslære og sundhedspsykologi på RAB niveau? I så fald vil jeg gerne anbefale dig Karsten Munk, som er en fantastisk formidler. Karsten tilbyder også enkeltkurser og holder foredrag på Audonicon i Skanderborg.
http://karstenmunk.dk/anatomi-fysiologi

“Klinik for fodterapi” v/Susanne Krag
Hvis du ønsker at få de sundeste og smukkeste fødder- eller har brug for at få lavet indlæg og såler som afhjælper fejlstillinger, forfodsnedfald eller andre gener som forstyrre kroppens posturologi,- så kan jeg på det varmeste anbefale Klinik for fodterapi, Borgergade 30, 8600 Silkeborg. 
Silkeborg Fodterapi (sannekrag.dk)