Hvad er irisanalyse. Hjælp til at detoxe. Moderne og klassisk irisanalyse

Irisanalyse viser vejen for optimal behandling

En Irisanalyse foregår ved at jeg kigger dig i øjnene med et Iris mikroskop. Jeg kigger efter tegn, former og farver der bl.a. fortæller mig om din konstitutions type. Det guider mig i hvilken retning behandlingen skal forløbe. Jeg kan se, om du primært udskiller affaldsstoffer via lever, nyre eller mavetarm. På den måde kan jeg finde de homøopatiske midler og urter, som støtter dig optimalt i at udskille toksiner. Derforuden kan der observeres mangeltilstande, syreophobninger, sygdomsproblematikker mm.

En irisanalyse er som at kigge ud i universet. Et fantastisk syn. Hvert enkelt menneske har sit eget personlige aftryk. Irisanalysen er mulig ved at øjets regnbuehinde har en struktur og et netværk af fibre, der er en synsmæssig tro kopi af hjernens nerve væv. Der er fundet ca. 28 000 nervefibre, der forbinder hjernen med undersiden af øjets iris. Man kan derfor sige, at øjet fungerer som et forlænget nervesystem fra hjernen, der reagerer ud fra impulser på psykiske og kemiske forandringer i kroppens væv og organer.

Irisanalysen skal ses i sammenhæng med din sygehistorie. Jeg kan ikke se biokemiske tilstande, som man eksempelvis kan i en blodprøve.

Jeg arbejder både med den traditionelle og moderne Irisanalyse. Den traditionelle irisanalyse stammer fra Tyskland, og ved hjælp af denne model, ser jeg primært på din konstitutions type, og ser på om der er specielle tegn jf. iristopografien, hvilket er en udførlig tegning over organsystemer som kan observeres i iris.

Den moderne irisanalyse er udviklet af John Andrews fra England. Den nyere teknologi gør det muligt at gå endnu tættere på øjet via et iris mikroskop eller kamera. Herved kan jeg se ganske små strukturer og tegn i eksempelvis fibrene i iris, nervekrans og pupil. Dette giver et større grundlag for at finde årsager til din sygdom.

Jeg har taget ekstra kurser i den moderne irisanalyse ved Inger Rasmussen Danmark og John Andrews England.