Holistiske og sund behandling.

Priser og behandlingsoversigt

1. konsultation – 3 timers varighed.
Her foretager jeg en grundig anamnese/sygdomshistorie, som er nødvendig for at kunne finde årsagen til din sygdom. Efter individuel vurdering, foretages en klinisk undersøgelse, hvor jeg lytter til dit hjerte, lunger og tager dit blodtryk mm. Jeg tager et billede af dit iris med et iriskamera,- og du kan følge med på en skærm. En grundlæggende behandling bliver sat igang. (14 dage efter følger 2. konsultation, hvor du modtager en udførlig behandlingsplan).

Ved 1. konsultation modtager du også:

  • 1 times behandling.
  • En gratis personlig flaske Bach blomster medicin (værdi 150 kr)

Pris 950 kr


2. konsultation – 1,5 times varighed.
Jeg har gennemstuderet dit sygdomsforløb. Din personlige behandlingsplan, med kost, urter, vitaminer og homøopatiske midler, ligger nu klar. Vi gennemgår, sammen, behandlingsplanen i et roligt tempo. Derforuden vil du modtage en halv times behandling.

Pris 650 kr


De følgende konsultationer – 1,5 timers varighed
I de følgende konsultationer bruger vi en halv time på at tale om, hvordan det går med livsstilsændringerne, hvordan du har det, og om der er opstået nye symptomer og følelser under processen. Jeg justerer din handlingsplan løbende. Herudover bliver du tilbudt en supplerende behandling på en time. Det kan være øreakupunktur, healing, massage. Det kan også være, at du har brug for en længere afklarende og motiverende samtale i stedet for.

Pris 650 kr


Behandlings oversigt til dig, der blot ønsker massage, healing eller øreakupunktur! 

Øreakupunktur med nåle og frekvenser –  1 times behandling
Hvis du ønsker det, får du healing imens nålene gør sin virkning i kroppen.
Kan støtte, og afhjælpe, mad -og tobaksafhængighed, smerter i bevægeapparatet, kroniske sygdomme.
Pris 550 kr

Triggerpunkt Massage – 1 times behandling
Har du et særligt ømt område? Ved denne 1 times behandling, får du masseret et smertefuldt område efter dit behov,- f.eks. ryggen. Triggerpunkt massage er særdeles virksomt på smertetilstande i nakke, skuldre, ryg, lænd og hofter.
Pris 550 kr  (Du kan tilkøbe en halv times øreakupunktur, i forbindelse med massagen, for blot 100,- kr)

Healing – 1 times behandling
Nyd den indre ro og mærk harmonien forplante sig helt ud i dine celler.
Pris 500 kr

Healingsmassage – 1,5 times behandling
Her bliver hele kroppen masseret. Oplev den største velvære og harmoni i krop og sjæl. Jeg arbejder med healingsmassage i energiens flow/retning og alt fra hovedbund til fødder kommer under kærlig behandling. Triggerpunkter bliver behandlet hvis det ønskes.
Pris 700 kr  (Du kan tilkøbe en halv times øreakupunktur, i forbindelse med massagen, for blot 100,- kr)

Kæbe og nakke udspænding – 1 times behandling
Meget virksomt ved nakke/kæbe smerter, spændinger og hovedpine.
Pris 550 kr

Pædagogisk massage/behandling – 45 min behandling
Behandling for ældre og handicappede på plejehjem og institution. Intuitiv, nærværende behandling med respekt for det enkelte menneske.
Pris 550 kr 

Du kan købe din personlige Bach flaske her! Bach`s blomster medicin afhjælper følelsesmæssige blokeringer, og drejer energien til udviklende muligheder.

Original flaske, købt i forbindelse med konsultation 100 kr

Billig flaske til refill, købt i forbindelse med konsultation 85 kr

45 min Bach konsultation, samt en flaske Bach  350 kr

Bemærk venligst

    Jeg er RAB godkendt Heilpraktiker, hvilket sikre dig en kvalificeret behandler. Som noget nyt, er flere sundheds forsikringer begyndt at give tilskud til Heilpraktik behandlinger. Undersøg muligheden for tilskud, ved din egen sundheds forsikring. 

    Der må påregnes udgifter til kosttilskud, urter og homøopati under forløbet. 

    Din krop har iboende selvhelbredende kræfter. Det vil jeg, med min behandling, hjælpe med at aktiverer. Det er vigtigt for mig at understrege, at det ikke er mig der helbreder dig. Jeg kan støtte dig og hjælpe dig med min viden og kunnen, men det er DIG der skal udføre arbejdet både fysisk og psykisk.