Homøopati som naturligt medicin

Homøopati er noget af det mest virksomme og samtidig det mest forunderlige fænomen man kan forestille sig. På en eller anden måde er det healing på flaske/energi medicin, som i mange tilfælde virker øjeblikkeligt på diverse tilstande. Der findes flere lægemiddelkataloger over alle disse midler, som primært tages for at afhjælpe årsagen til sygdom. Via vibrationerne og urterne i de små flasker sættes en helbredende proces i gang. Medicinen kan også bruges akut, og som symptom behandling, til eksempelvis hovedpine, forkølelse, søvnløshed, tømmermænd osv. I Danmark er kendskabet til homøopati, og brugen af den, ikke så stor; Men man skal ikke længere end til Tyskland, hvor midlerne står side om side med det vi kalder ”den almindelige medicin”.

Homøopati er dråber, tabletter, ampuller, og salve lavet af stoffer fra plante-, mineral- og dyreriget. Homøopati virker anderledes end almindelig medicin på den måde, at det er fortyndet og rystet med vand så mange gange, kaldet potensering, at midlet næsten ikke indeholder mere af det fysiske stof, men til gengæld en masse energi og hukommelse, som giver et budskab til den syge krop om at helbrede sig selv.

Homøopatiske midler findes i forskellige potenseringer og kan læses bag på flasken som eksempelvis D6 og D30. Det fortæller, kort fortalt, noget om hvor mange gange midlet er fortyndet og rystet med vand. Ved lave potenser, som eksempelvis D6, er der stadig noget af det fysiske materiale tilbage i flasken, og virker derfor direkte ind i den fysiske krop. Ved højere potenser er det ren energi medicin.

Det er individuelt hvor mange dråber der ordineres og hvor ofte det skal indtages. Det afhænger af, om sygdommen er akut eller kronisk. Under konsultationen vil du modtage din specifikke ordination.

Sådan indtages homøopatiske midler
Midlerne må ikke indtages på stål ske, stå på en stål hylde/skab, på mikroovnen eller lignende. Herved ødelægges svingningerne og virkningen forsvinder.

Hvis man indtager tabletter eller sukkerkugler, lægges disse under tungen indtil de smelter væk. Dråber hældes i ca. en teskefuld vand i et glas, og holdes under tungen i ca. 15 sekunder. Skal du have flere midler, skal der gå ca. 5 min mellem hvert middel. Midlerne må altså ikke blandes sammen i glasset, for herved laver man et nyt middel, som har en helt anden virkning.

Der skal helst ikke indtages mad 20 min før og efter indtag af homøopatiske midler.

Der forekommer ikke bivirkninger ved homøopatiske midler, så du kan roligt gå i din lokale helsekost butik og få vejledning vedr. midler til akut brug som influenza, bistik, høfeber mm.; Men midlerne er meget effektive og sætter mange processer i gang i din krop, så hvis du har en kronisk og alvorlig sygdom, så vil jeg anbefale dig at gå til en dygtig behandler, som laver et behandlingsforløb til dig.